Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi kissaa, jotka haastan tekemään saman perästä.Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani kissat tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Saimme tämän haasteen Tirriltä.

1. Kun meille annetaan ruokaa, Viiru haluaisi hypätä pöydälle äipän viereen katsomaan, mitä kuppiin laitetaan. Noppa taas venyttäytyy pitkäksi ja taputtelee tassuillaan kaapin oveen samalla, kun odottaa ruoka-annosta.

2. Viiru haluaa nukkua sängyllä jonkun jalkojen päällä (kuka tahansa ihminen perheestä kelpaa), mutta Noppa nukkuisi vain äipän jaloissa. Yhtäaikaa Noppa ja Viiru eivät kuitenkaan samaan sänkyyn halua nukkumaan.

3. Kun hepuli yllättää, Noppa menee yleensä piiloon sohvan alle ja yrittää sieltä käsin huitaista Viirua tassulla.

4. Noppa ja Viiru liikkuvat molemmat vapaasti pihalla, ja molemmat haluavat kiivetä puihin. Puuhun mennään ylöspäin vauhdilla, mutta alas saatetaan tulla yhtä vauhdikkaasti pudottautumalla. Samaan puuhun ei mennä yhtäaikaa.

5. Molemmille kissoille tarjotaan samaa ruokaa, yleensä yhtäaikaa. Ne maistavat omasta kupistaan ruokaa ja vaihtavat sitten paikkoja.

***************************************

Emme nyt kuitenkaan jatka tätä haastetta, kun nyt emme oikein osaa valita, kenelle haasteen laittaisimme. Aika moni tähän on jo ehtinyt vastatakin.